Vertrouwd sinds 1984

Midden in het rustieke en groene Midden-Delfland (tussen Delft en Vlaardingen) bevindt zich sinds 1984 ons bedrijf, oorspronkelijk gericht op melk- en vleesvee. Vanaf 1994 zijn wij ons naast het rundveebedrijf gaan richten op paarden. Aanvankelijk gebeurde dit door het opzetten van enkele veulenstallen. Dit werd echter al gauw gevolgd door pensionstalling. Later zijn de paardenactiviteiten uitgegroeid tot de hoofdactiviteit van het bedrijf.

Bij Verboon staan de begrippen ‘kwaliteit’, ‘passie’ en ‘aandacht’ centraal. Als specialisten weten wij de juiste zorg en voorzieningen te bieden, waar zowel het paard als de eigenaar baat bij hebben. Niet voor niets kunnen wij met trots terug kijken op het grote aantal tevreden klanten die wij de afgelopen jaren hebben mogen bedienen.

Wij kunnen u een breed scala aan diensten aanbieden. Variërend van het verhuren van pensionboxen, afveulenen en opfokken van veulens tot het trainen van paarden. Bovendien beschikken we over moderne en uitgebreide faciliteiten: een binnenbaan, buitenbaan, overdekte stapmolen en overdekte longeerring. Naast onze moderne kantine zijn douche/omkleed mogelijkheden.

FNRS lid

Verboon VOF is FNRS lid en in het bezit van 4 sterren van het veiligheids- & kwaliteitsysteem. De FNRS (Federatie voor Nederlandse Ruitersportcentra) is de brancheorganisatie voor professionele hippische ondernemers in Nederland. De FNRS staat voor een hoge mate van kwaliteit en veiligheid. Meer informatie over de FNRS en ons lidmaatschap kunt u vinden op de site van FNRS.

Hippische faciliteiten:

Aantal binnen rijbanen 1
Aantal buiten rijbanen 1
Paddock 7
Longeercirkel overdekt
Trainings- en/of stapmolen overdekt
Weidegang 34 hectare
Binnen afmeting(en) 20 * 40 meter
Buiten afmeting(en) 20 * 60 meter
Longeercirkel 1
Trainings- en/of stapmolen 1
Aantal wasplaatsen 1
Aantal poetsplaatsen 20

Opleidingen:

Dressuur
Springen
Mennen

Algemene faciliteiten:

Parkeerplaatsen
Kantine
Toiletten
Douche
Omkleedruimte