Alles voorPaard en ruiter

Pensionstalling mag bij Verboon VOF met recht “goed” genoemd worden. Wij bieden grote ruime boxen van 3 x 4 meter waarvan de zijwanden gesloten zijn en voorzien van een contactraam. Dit met het oog op de rust van het paard. Daarnaast hebben wij boxen van 3 x 3 meter. Alle boxen bevinden zich in gebouwen met veel licht en ventilatie.

We beschikken over een moderne en ruime binnenrijbaan met zicht vanuit de kantine. Er worden géén wedstrijden voor externen georganiseerd, waardoor de banen altijd beschikbaar zijn.

Midden Delfland

Het gebied ‘Midden Delfland’ waar onze pensionstalling is gevestigd, is één van de ‘groenere’ gebieden van de Randstad waar in alle rust en ruimte kan worden gereden. De ruiterpaden worden bovendien nog steeds uitgebreid. Meer informatie over het natuur- & recreatiegebied ‘Midden-Delfland’ vindt u via deze link.

Horsepower Plate

Sinds kort beschikken wij over een Horsepower Plate, de originele trilplaat voor paarden. De Horsepower Plate is een veelzijdig trainingsapparaat voor paarden om de bloedcirculatie te verbeteren (bekend van massage). Bij zeer intensieve lichamelijke inspanning ontstaat melkzuur in de spieren. De trillingen die de Horsepower Plate maken zorgen ervoor dat spieren aanspannen en vervolgens weer ontspannen. Door de snelle spiercontracties komt zo de bloedsomloop op gang waardoor het melkzuur de spieren via het bloed verlaat.